A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад освіти "Борівський ліцей Чернівецької селищної ради"
Могилів-Подільського району Вінницької області

2023-2024 н.р.

Дата: від до Скинути

День Добровольця

Здобувачі освіти 8А та 8Б класів Борівського ліцею провели відкритий захід, щоб відзначити День добровольця. Цей день – чудова можливість подякувати нашим захисникам, які роблять наш світ кращим.

08:18 15.03.2024

Гра "Хто Я?"

Здобувачі освіти 4- Б класу Борівського ліцею запросили до себе друзів з 3-Б та 4-А класів на пізнавально- розважальну гру ,,Хто Я?,, присвячену до дня народження Т.Г.Шевченка.

08:24 11.03.2024

Профорієнтаційний захід

"Усвідомлений вибір професії - шлях до успіху" Саме під таким гаслом пройшов виховний захід у Борівському ліцеї.

08:20 11.03.2024

День Соборності України

Щороку 22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР) Україна відзначає День Соборності. Офіційно це свято встановлено Указом Президента України “Про День соборності України” від 21 січня 1999 року . Територіальна єдність України ще з давніх часів – дуже болюча тема, так як вороги завжди "роздирали" нашу Батьківщину на дві частини. Тепер це свято, як ніколи актуальне. Всього за тисячу кілометрів від нас ведуться запеклі бої за єдність та свободу України.

21:33 22.01.2024

Плетіння маскувальних сіток

Під час зимових канікул ми розпочали дуже потрібну справу – плетіння маскувальних сіток, адже важливою складовою перемоги є допомога та підтримка в тилу. Наші Захисники на передовій докладають максимум зусиль, щоб давати відсіч окупантам. Ми ж, усі разом, підтримуємо військових та робимо все, щоб наблизити перемогу. Плетіння маскувальних сіток для ЗСУ є невід’ємною частиною волонтерського руху. Це важлива справа у такий час. Тільки спільними зусиллями ми наблизимо Україну до миру та Перемоги. До цієї важливої справи долучилися здобувачі освіти та працівники Борівського ліцею. Маскувальні сітки допомагають зберегти життя та здоров’я військовослужбовців, забезпечуючи їхню безпеку та ефективність у бойових умовах. Дякуємо кожному учаснику за допомогу! В такий нелегкий час дуже важливо згуртовуватися для досягнення спільної мети та допомагати нашим ЗСУ.

19:43 11.01.2024

Всесвітній день української хустки

7 грудня Україна та українці всього світу святкують Всесвітній День української хустки-потужного оберега в усі часи та всіх поколінь. Хустка як невід’ємний елемент одягу підкреслює його буденність чи святковість, інформує про родинний, матеріальний статус жінки.  Яскраво вишита хустина на плечах української дівчини, як символ рідної країни, як прояв величі душі. Сьогодні яскраві хустки поступово завойовують прихильність не тільки українок, а й модниць всього світу. А от же українське вкотре стає світовим трендом. Задля збереження, популяризації та відродження українських традицій, здобувачі освіти нашого  ліцею також долучилися до фото-флешмобу.

14:14 11.01.2024

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

В рамках Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек, під гаслом “Вірю в майбутнє твоє, Україно” , 25 жовтня в Борівському ліцеї була проведена презентація книг, присвячених темі російсько-української війни періоду 2014-2023 рр., що болем відгукується в кожному серці художнім словом, карбується в літопис історії України та поетичної збірки ОЛЕСІ НАСІКОВСЬКОЇ та збірки нарисів «ЖУРАВКОЮ ПЛАЧЕ ЗЕМЛЯ» (автори – члени Чернівецького літоб’єднання «Мурафські обрії»), в яких поетичним та публіцистичним словом описується подвиг кожного загиблого воїна, уродженця Чернівеччини, розміщено їх фотографії.

16:26 05.11.2023

День ментального здоров‘я

Щорічно 10 жовтня у всьому світі відзначається День ментального здоров‘я. В нашому закладі з 09.10 по 13.10 було організовано тиждень ментального здоров’я. Були проведені такі заходи: зустріч з психологом КУЦНСП Поповою Т.О. на тему «Турбота про ментальне здоров’я дітей в умовах війни»

13:29 18.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора